Afegeix a Chrome / Firefox

Cercador privat català


Hem creat Trobo per ajudar-vos a cercar de manera privada. No perquè tingueu res a amagar, sinó perquè us hauríeu de sentir lliure de buscar tota la informació que vulgueu sense donar a ningú l'oportunitat d'explotar les vostres dades personals..

És per això que el nostre cercador mai us demanarà que us registreu per obtenir un compte d'usuari, mai sabrem qui sou. No transmetem informació a través del web que es pugui utilitzar per perfilar-vos, fer-vos un seguiment o aprendre res sobre vosaltres.

A més, no mostrem publicitat orientada sinó contextual que depèn únicament de les paraules clau que s'introdueixin i no del vostre perfil d'usuari. No utilitzem cookies ni cap altra tecnologia de seguiment de publicitat.

Utilitzem Google Analytics que ens permet mesurar la nostra audiència, com ara el nombre de visites diàries/setmanals/mensuals a Trobo. Les dades de mètriques no es poden utilitzar per identificar-vos.

Si teniu cap pregunta sobre la nostra política de privadesa i els vostres drets en virtut d'aquesta política, escriviu-nos a l'adreça següent: contacte@trobo.cat