Política de privacitat

TROBO respecta i protegeix la privadesa dels usuaris.


Quan utilitzeu TROBO, ens confieu la vostra investigació i entenem i agraïm aquesta confiança. Hem proporcionat aquesta Política de privacitat per explicar com TROBO protegeix la vostra privadesa durant la cerca, quina informació recopilem a través de TROBO i alguns dels vostres drets de privadesa sobre aquesta informació.

En vigor el 15 de juny de 2022

Aquesta política pot canviar de tant en tant. Si us plau, comproveu si hi ha actualitzacions amb freqüència.

1. TROBO no fa un seguiment de l'historial de cerca d'una manera identificable per l'usuari.

Els motors de cerca més populars creen perfils de cerca d'usuaris específics per tal de reorientar-se anuncis basats en aquestes consultes de cerca mentre l'usuari navega per Internet. TROBO no fa un seguiment del vostre historial de cerca d'una manera identificable per l'usuari.
TROBO no utilitza eines de seguiment que comprometin la vostra privadesa.

2. TROBO no associa les vostres cerques des dels vostres comptes en línia.

Els motors de cerca més populars ofereixen altres serveis que sovint recullen informació personal sensible, com ara el correu electrònic (Gmail, Outlook Webmail i Yahoo! Mail) i serveis web socials (Google+ i YouTube).
Quan cerqueu al web i manteniu la sessió iniciada en aquests comptes, les vostres consultes de cerca es poden iniciar fàcilment al vostre perfil.
TROBO desconnecta completament les vostres cerques perquè no estiguin vinculades als vostres comptes de correu electrònic i perfils socials.

3. TROBO no guarda ni comparteix la teva informació personal.

TROBO no recull ni emmagatzema cap informació personal dels usuaris que utilitzen trobo.cat.

4. TROBO utilitza cookies per determinar l'eficàcia de les nostres pròpies campanyes de màrqueting.

Com que no fem un seguiment de cap informació d'identificació personal, no podem fer més que determinar que un usuari concret ha cercat els termes de cerca que buscava. No sabem res sobre aquest usuari en concret i no sabem res identificable sobre l'usuari.

5. Més informació.

Per obtenir més informació sobre la protecció de la vostra privadesa, podeu visitar el lloc https://gdpr-info.eu/
Si voleu rebre una notificació de qualsevol actualització d'aquesta Política de privadesa, si us plau, reviseu-la amb freqüència, ja que qualsevol actualització es publicarà a trobo.cat amb una nova data d'entrada en vigor.
TROBO és propietat i està operat per Polak and co, 216 carrer de Rosselló, Barcelona. El representant de la política de privadesa és Javier Vergara. Pots contactar amb nosaltres a contact@trobo.cat