Afegeix a Chrome / Firefox

TROBO respecta i protegeix la privadesa dels usuaris.

L'empresa Polak és la propietària de Trobo.cat. Polak és responsable de la política de privadesa desenvolupada a continuació. Quan utilitzeu Trobo.cat, confieu en nosaltres la vostra recerca i entenem i agraïm aquesta confiança.
Hem proporcionat aquesta Política de privadesa per explicar com Polak protegeix la vostra privadesa durant la cerca, quina informació recollim a través de Polak i alguns dels vostres drets de privadesa sobre aquesta informació.

A partir del 27 d'agost de 2022 Aquesta política pot canviar de tant en tant.
Si us plau, comproveu si hi ha actualitzacions amb freqüència.

1. Polak no fa un seguiment de l'historial de cerques de cap manera identificable per l'usuari.

Els motors de cerca més populars creen perfils de cerca d'usuaris específics per tal de reorientar els anuncis en funció d'aquestes consultes de cerca mentre l'usuari navega per Internet. Polak no fa un seguiment del vostre historial de cerca de cap manera identificable per l'usuari. Polak no utilitza eines de seguiment ni manté registres que comprometin la vostra privadesa.

2. Polak no associa les vostres cerques des dels vostres comptes en línia.

Els motors de cerca més populars ofereixen altres serveis que sovint recullen informació personal sensible, com ara el correu electrònic i els serveis web socials (Google+ i YouTube). Quan cerqueu al web i continueu connectat a aquests comptes, les vostres consultes de cerca es poden connectar fàcilment al vostre perfil. POLAK desconnecta completament les vostres cerques perquè no estiguin vinculades als vostres comptes de correu electrònic i perfils socials.

3. Polak no sol·licita, registra ni comparteix la teva informació personal.

olak no recull ni manté cap informació personal dels usuaris que utilitzen trobo.cat.

4. Polak utilitza cookies per determinar l'eficàcia de les nostres pròpies campanyes de màrqueting.

Com que no fem un seguiment de cap informació d'identificació personal, no podem fer més que determinar que un usuari concret ha cercat els termes de cerca que ha cercat. No sabem res sobre aquest usuari en concret i no sabem res identificable sobre l'usuari. L'ús de galetes també ens permet xifrar les vostres consultes de cerca al navegador per ajudar a ocultar l'historial del que heu cercat a la màquina.

5. Més informació.

Per obtenir més informació sobre la protecció de la vostra privadesa, podeu visitar el lloc https://gdpr-info.eu/ Si voleu rebre una notificació de qualsevol actualització d'aquesta Política de privadesa, reviseu-les amb freqüència, ja que qualsevol actualització es publicarà a Loydan.fi amb una nova data d'entrada en vigor. Trobo és propietat i està operada per Polak and co, carrer 7 ter Rigaud, Montpeller. Si tens dubtes sobre aquesta Política de Privacitat i els teus drets en virtut d'aquesta política, escriu-nos a contact@trobo.cat