Tot Imatges Notícies Vídeos Mapes
Jean-Paul Belmondo va morir als 88 anys. El cinema francès perd una estrella
Itàlia corre el risc de pagar danys a la companyia petroliera britànica
La manca d’entesa dels líders empresarials davant el canvi climàtic
Censura digital, Joe Biden, Llibertat de premsa: entrevista amb Edward Snowden


Afegeix a Chrome / Firefox

TEMA : SALUT

El programa de vacunació es va estendre a nens de 12 a 15 anys a Anglaterra

Per combatre la propagació del coronavirus, Anglaterra ampliarà la vacunació. El govern oferirà als joves de 12 a 15 anys la possibilitat de vacunar-se contra el Covid-19 ja la setmana que veNotícia del 14 de setembre de 2021

El programa de vacunació es durà a terme a través de les escoles, com ja passa amb altres vacunes, amb el consentiment dels pares o funcionaris. El ministre de Salut, Sajid Javid, també va aclarir que el servei públic de salut "està preparat per desplegar la vacuna" en aquest grup d'edat

La recomanació dels metges principals difereix de les conclusions del comitè de supervisió de la campanya de vacunació, que genera temors de reticència per part de les famílies a aplicar-la.

Vol dir que tres milions d’adolescents d’aquest grup d’edat serien elegibles al Regne Unit per rebre una primera i única dosi de la vacuna.

Els quatre oficials mèdics britànics van demanar al comitè que decidís donar una segona dosi als adolescents d’aquest grup d’edat, quan es disposi de més dades a tot el món.

Tot i les preocupacions sobre l’inici del nou curs escolar, el comitè va estimar fa deu dies que el benefici d’estendre la vacunació als nens de 12 a 15 anys era marginal.

El virus representa un risc baix per a nens sans, va dir, tot recomanant al govern que sol·liciti més consell.

Els nens majors de 12 anys que tinguin problemes de salut i els facin vulnerables al Covid-19 ja poden accedir a la vacunació, que ja està oberta a tots els joves de 16 a 17 anys.

El primer ministre Boris Johnson ha de presentar dimarts el seu pla d’hivern per combatre el virus, enmig del temor que tornin les malalties estacionals aquest any i de la forta pressió sobre el sistema sanitari.

Noticies recents