Tot Imatges Notícies Vídeos Mapes
Jean-Paul Belmondo va morir als 88 anys. El cinema francès perd una estrella
Itàlia corre el risc de pagar danys a la companyia petroliera britànica
La manca d’entesa dels líders empresarials davant el canvi climàtic
Censura digital, Joe Biden, Llibertat de premsa: entrevista amb Edward Snowden


Afegeix a Chrome / Firefox

TEMA : INCENDI

Incendi mortal al sud d’Andalusia

Un bomber va morir al sud del país mentre lluitava contra un incendi forestal a la província de Màlaga.Notícia del 10 de setembre de 2021

De 44 anys, va ser un dels 400 bombers mobilitzats contra aquest foc que va esclatar al massís de la Sierra Bermeja, a Andalusia. El fort alleujament i el vent compliquen la tasca dels bombers que, no obstant això, es beneficien de l’ajut dels bombarders d’aigua. .

José Luis Perez, portaveu dels bombers: "Aquest és un foc molt difícil de controlar, tenim ràfegues de fins a 40 quilòmetres per hora. Amb vents de ponent i de llevant, això significa que el foc s'ha mogut d'un costat a l'altre, i les altes temperatures estan assecant la vegetació. La humitat és molt baixa, de manera que la vegetació es crema molt fàcilment. De moment, intentem evitar haver d'evacuar més persones ".

Fins ara, al voltant de 1.000 persones han estat evacuades de les seves cases per precaució, principalment al municipi d’Estepona, popular entre pensionistes i turistes britànics.

Les autoritats locals creuen que podria haver estat un incendi, ja que el foc va esclatar a diversos llocs alhora.
Noticies recents