Tot Imatges Notícies Vídeos Mapes
Jean-Paul Belmondo va morir als 88 anys. El cinema francès perd una estrella
Itàlia corre el risc de pagar danys a la companyia petroliera britànica
La manca d’entesa dels líders empresarials davant el canvi climàtic
Censura digital, Joe Biden, Llibertat de premsa: entrevista amb Edward Snowden


Afegeix a Chrome / Firefox

TEMA : TRANSPORT AERI

La companyia aèria AirBaltic ofereix Canàries com a nova destinació

Divendres la companyia aèria nacional letona va començar a operar la seva nova ruta entre Tenerife i RigaNotícia del 4 de setembre de 2021

Els vols entre Tenerife i Riga els opera un Airbus A220-300. AirBaltic també manté vols directes de Madrid, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Màlaga i València a Riga, així com vols directes de Màlaga a Tallinn, la capital d’Estònia.

Martin Gauss, CEO d'AirBaltic, va destacar que "Riga és el centre de negocis clau per als estats bàltics i ofereix opcions per a viatgers de negocis i de plaer. També és un punt de trànsit molt convenient amb connexions a la nostra extensa xarxa de carreteres. "

AirBaltic ha implementat mesures sanitàries estrictes i les seves operacions de vol segueixen les recomanacions de les autoritats, que es transmeten àmpliament al seu lloc web airbaltic.com.

També recomana als passatgers que consultin les regulacions i restriccions de viatges a l’aeroport en llocs web oficials o ambaixades locals abans de viatjar. "Les regulacions evolucionen ràpidament i varien segons el país, de manera que es demana als passatgers que sempre assegurin que tenen la informació més recent per a un viatge suau", van advertir.

Les autoritats locals creuen que podria haver estat un incendi, ja que el foc va esclatar a diversos llocs alhora.
Noticies recents